Globalne tržne raziskave

SIS International Market Research

Predstavitev podjetja

SIS International Research je vodilno podjetje na področju tržnega raziskovanja. Delujemo na območju Severne Amerike, Evrope, Azije, Afrike, Srednega Vzhoda ter Latinske in Južne Amerike.

Z ustanovitvijo podjetja leta 1984, sprva poznanega pod imenom Strategic Intelligence Systems, smo se razvili v uspešno globalno podjetje in tako v več kot 25 letih našega delovanja sodelovali z več kot 70 odstotkov podjetij, ki se uvrščajo med 500 najuspešnejših podjetij na svetu. Do danes smo izvedli številne projekte v več kot 120 državah, število le-teh pa se še povečuje.

Pohvalimo se lahko z širokim znanjem na področju tržnega raziskovanja, edinstvenim dostopom do globalnih virov, močno vizijo ter edinstvenem raziskovalnem pristopu, s katerim strankam nudimo izjemne rezultate in jim tako pomagamo pri uspešnejšem poslovanju.

Naše dejavnosti obsegajo izvajanje (spletnih) fokusnih skupin, telefonskih kot tudi osebnih intervjujev, anketiranje na terenu, analiz primarnih in sekundarnih podatkov, rekrutiranje in drugih metod.