SIS Markttoetreding Haalbaarheid Omvangstudies

Markttoetreding, Haalbaarheid & Omvangstudies

Ons Onderzoekspraktijk van Wereldniveau voor Markttoetreding

SIS International is een wereldleider in onderzoek naar markttoetreding vanwege onze ervaring van meer dan 30 jaar,  onze wereldwijde middelen en onze meerdere niveaus van intelligentie. Met deze middelen kan een “compleet marktbeeld” gecreëerd worden rondom de strategie voor markttoetreding van uw bedrijf.

SIS International is een wereldleider in onderzoek naar markttoetreding vanwege onze ervaring van meer dan 30 jaar in het presenteren van nieuwe markten aan klanten en vanwege onze dekking op wereldwijde markten. Onze onderzoeksspecialisten hebben meerdere boeken geschreven over toegang tot de markt, lezingen gehouden voor media en hebben ‘s werelds grootste bedrijven gediend.

Op de huidige internationale markt streven bedrijven steeds meer naar groeiende omzet, merkbekendheid en bedrijfsstabiliteit.

Ze beschouwen markttoetreding vaak als een manier om hun strategische doelstellingen te bereiken. Door inzichtgedreven onderzoek te gebruiken, kunnen bedrijven hun toetredingsstrategie evalueren in het kader van risico’s en kansen. Met het onderzoek kunnen bedrijven met meer zelfvertrouwen een wijze van toetreding selecteren, zoals Foreign Direct Investment, licenties, franchising en strategische allianties.

Omdat onze klanten opereren in een snel veranderende wereld met snelle verschuivingen op wereldwijde, regionale en lokale markten, hanteert SIS International een uitgebreide geïntegreerde aanpak van nieuwe markttoetreding projecten.

Het ontwikkelen van een strategie voor markttoetreding omvat een volledige analyse van lokale, regionale en wereldwijde marktkrachten die van invloed zijn op succesvolle toetreding. Uniek is dat we gegevens over marktconcentraties, klantinzichten, klantsegmentatie en klantenlijsten, prognoses, sourcingdiensten van partners en haalbaarheidsanalyses van markttoetreding strategieën verstrekken. Onze onderzoekers voeren een strategische analyse uit om informatie om te zetten in bruikbare inzichten. Met een volledig marktbeeld kunnen onze klanten hun strategie voor markttoetreding met meer zelfvertrouwen overwegen.

Het SIS-verschil

  • Onze 30+ jaar ervaring in het helpen van het uitbreiden van veel van ‘s werelds meest invloedrijke bedrijven
  • Onze gerenommeerde managementexperts en -schrijvers
  • Onze Integrated Research-aanpak combineert verschillende niveaus van intelligentie voor een volledig beeld van het complete marktlandschap
  • Onze full-service onderzoeks- en adviesdiensten op maat
  • Onze wereldwijde en Amerikaanse marktdekking
  • Onze bedrijfsachtergrond is gebaseerd op een marktstrategie
  • Onze focus op strategische analyse en bruikbare inzichten die verder gaan dan alleen de gegevens