Over SIS International Research Nederlands

Over SIS International Research

SIS International Research is een full-service marktonderzoeks- en marktintellegentiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in verschillende industrieën.

Met het hoofdkantoor gevestigd in New York City en met meerdere kantoren wereldwijd heeft SIS een unieke positie om klanten een veelzijdig beeld te geven van de wereldmarkt. Wij bieden fulltime project management en klantenservice aan, wat  immers essentieel is in een 24/7 globale economie.

Ons globale team bestaat uit diverse branchedeskundigen en gerenommeerde onderzoekers en analisten. Dit team leidt bedrijven ertoe marktkansen te identificeren en daarop in te spelen, hun volledige potentieel te ontdekken en door de wereldwijde economie te navigeren.

SIS is een internationaal bedrijf en biedt meertalige werving, klantenservice, moderation en analyse in talen zoals Spaans, Mandarijn, Japans, Frans en Duits.

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft SIS projecten uitgevoerd in meer dan 120 landen en werken wij samen met een aantal van ’s werelds grootste en meest invloedrijke organisaties, waaronder 70% van de Fortune 500.

Neem contact met ons op in ons hoofdkantoor in New York op +1 212 505 6805 om te bespreken hoe onze geavanceerde diensten waarde toevoegen aan uw bedrijf.