Ons Marktonderzoeksbureau in Londen

SIS Ons Marktonderzoeksbureau in Londen

Een marktonderzoeksbureau in Londen dat gelokaliseerd veldwerk in het Verenigd Koninkrijk uitvoert, en diepgaande interviews faciliteert met zowel topmanagers als consumentenbases in een breed scala van industrieën.

Het hoofdkantoor van SIS International Research EMEA bevindt zich in het hart van Londen, in het Southwark-gebied nabij de London Bridge, met zicht op de groei en innovatie in Engeland en het hele Verenigd Koninkrijk. Met onze groeiende wereldwijde aanwezigheid op sites zoals SIS EMEA, kunnen we onderzoeksrespondenten intern werven van gelokaliseerde bevolkingsgroepen en nauwkeurige en op maat gemaakte strategische oplossingen leveren.

Een focusgroep bestaat meestal uit zes tot twaalf personen met vergelijkbare demografische gegevens (bijvoorbeeld autokopers, diabetespatiënten of nieuwe moeders) die samenkomen voor een discussie over een “gefocust” onderwerp. Focusgroepen worden altijd begeleid door een getrainde moderator die zich aan bepaalde richtlijnen houdt zodat bepaalde vragen over een product of dienst ter sprake komen. De kern van deze kwalitatieve techniek is een open gesprek en dynamische interactie tussen de deelnemers van de focus group.

Ons gevarieerde en hooggekwalificeerde team van marktonderzoekers bij SIS EMEA bestaat uit een full-service bureau dat gespecialiseerd is in:

  • Bedrijfsstrategie
  • Productonderzoek en producttesten
  • Verkoopstrategie
  • Consumentengedrag
  • Op maat gemaakte consultoplossingen

SIS EMEA streeft naar het gebruik van geavanceerde methodes, zoals diepgaande focusgroepen, die winstgevende resultaten voor onze klanten opleveren. We begrijpen de behoeften van zowel binnenlandse als internationale klanten en hebben een aangetoonde affiniteit om primaire en secundaire onderzoeksmethoden voor bedrijven optimaal te laten werken.

SIS International Research, een marketonderzoeksbureau in Londen, heeft uitgebreide ervaring met projectmanagement en business-to-business strategie en consulting, en werkt nauw samen met klanten om een ​​project aan te passen aan de individuele behoeften van de klant. We gebruiken zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden, faciliteren focusgroepen, voeren onderzoek uit en produceren hoogwaardige rapporten die onze klanten helpen de trends en het consumentengedrag van hun respectieve industrieën beter te begrijpen.

Met state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten voor focusgroepen, interviews en de nieuwste onderzoekstechnologieën, gebruikt SIS EMEA diverse “best practices” om consumenten- en bestuurlijke meningen te verzamelen en verborgen inzichten in opkomende markten te belichten.